Dziwie się autorowi tego artykułu jak łatwo ocenia ludzi. Ludzi którzy mieszkają w Piotrkowie i dla których właśnie promocje są okazją do zaoszczędzenia jak również tanich zakupów. Czy autor chociaż raz zastanowił się czemu ma służyć ten artykuł ? Następnym wilkom młyn na komentarze typu EPI ? To jest chore. Owszem zgodzę się z tym że niektóre promocje są po to aby ludzie wykupili produkty zalegające półki magazynowe. Ale głównym powodem oblężeń tychże sklepów są po prostu niskie zarobki klientów. Czy to jest powód do dumy aby pokazywać jak biedni ludzie walczą o byt? To jest smutne i żenujące, a jeszcze gorsze jest to jak to komentujący nasycają się tematem i jak żmije sączą jadem w stosunku do samych siebie. Ja również nie omieszkam od czasu do czasu pojechać do Lidla jak jest promocja produktów które warte są swojej ceny promocyjnej i faktycznie jest mi to potrzebne. Jak produktów tych na półce już nie ma to trudno - rano nie pojadę bo pracuję...Więcej życzliwości i tolerancji życzę w tym dzisiejszym brutalnym świecie.
jak ja lubię patrzeć na ten ciemnogród ze wsi, kiedy jadę do pracy.... miód na oczy, przepychają się w tych kufajkach, drą się jakby sąsiad im kury uprowadzał, brakuje tylko tego, żeby samochody na łańcuchach zostawiali na parkingu (zresztą pewnie by tak było, gdyby nie kostka brukowa)
to świadczy kim kto jest i jaki ma charakter kilkadziesiąt razy juz widziałem jak zachowanie ludzi biorą po 5par nawet nie wiedzą jaki rozmiar im potrzebny wychodzą po 2godzinach z 5par oddają 4 a najlepsze ze produkty z lidla mozna spotkac w sobote i w niedziele na bazarku i sa drosze nisz byly hołota nic więcej
Można mieć rejestracje eop epi era ale pamiętajmy o jednym-są ludzie i ludziska nie walmy wszystkiego do jednego worka .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!